Кошик
1922 відгуків
promo_banner

Зараз компанія не може швидко обробляти замовлення та повідомлення, оскільки за її графіком роботи сьогодні вихідний. Вашу заявку буде оброблено найближчим робочим днем.

+380 (67) 578-35-69
+380 (50) 401-89-63
Інтернет-магазин "Кофе-Чашка" м. Харків
Кошик

Смачний, ароматний, бадьорий і дуже різний кави – в магазині «Кава-чашка»

Смачний, ароматний, бадьорий і дуже різний кави – в магазині «Кава-чашка»

Купити каву в Харкові з безкоштовною доставкою в офіси і додому це простий і зручний спосіб отримати насолоду від улюбленого напою. Ви можете купити каву в найближчому супермаркеті без особливих зусиль, але це буде звичайний кави. Наш магазин пропонує кращі сорти кави, за вигідними цінами, від найкращих виробників з безкоштовною доставкою по місту!

     

Вибираючи собі каву, в основному наш погляд падає на каву відомих брендів в яскравих красивих упаковках, від дешевого до дуже дорого... Технічний прогрес не стоїть на місці і інформація доступна для всіх, але люди вперто купують каву "made in Italy" з терміном зберігання навіть цілих 2 роки, з якого вже 100 тижнів тому «пішов » весь смак і аромат!!! А за часту просто вказана кінцева дата зберігання!

Якщо Вам не все одно, що пити, пийте свіжий.

Кава свіжої обжарювання і «консервовані бренди»

Зерновий натуральна кава свіжої обжарювання на сьогоднішній день менш популярний, ніж кава «брендових» італійських виробників, але головне – це не географічне місце виробництва, а те, що ми відчуваємо.

Ростерия ― походить від англійського дієслова «roast» – смажити, тобто (обсмажувач) виробник свіжообсмаженої кави.

    

Свіжообсмажена кава обсмажується, дегазируется і відразу упаковується для запобігання контакту кавових зерен з киснем. Кава в зернах обсмажується невеликими партіями в залежності від обсягів споживання. Кава обсмажується «на склад», ви отримаєте винятково свіжий продукт.

На сьогоднішній день кави свіжої обжарювання один з небагатьох продуктів, про який можна сказати, що він повністю натуральний. Починаючи від вирощування і збирання, обробки і обжарювання зерна - ні в одному процесі кавові зерна не піддаються впливу хімікатів. Тільки природа, люди і трохи магії.

Кавові зерна, як хліб та інші харчові продукти смачніше і корисніше, поки вони свіжі ― це очевидно.

Свіжообсмажена кави, багатий своєю вкусоароматике. Ми звикаємо не до кофеїну, а до яскравості його смаку. Той напій, за яким ми йдемо в кав'ярню – напій, який розбурхує нашу уяву. Напій, який купується в супермаркеті – плоский, простий, його складно назвати хвилюючим.

Кавове дерево існує двох основних видів – арабіка і робуста. Робуста містить більше кофеїну, додавання робусти в суміш створює певну щільність. Арабіка – легка кава, швидше, повітряний напій. Колір кавового зерна залежить від ступеня його обжарювання.

 

Хочеться, щоб обсмажена кава була продуктом місцевого виробництва, а не продуктом імпорту іноземних брендів, які все ще переважають на нашому ринку. Історично склалося, що в Італії знаходиться найбільший у Європі кавовий порт – місто Трієст. Кава в цій місцевості ніколи не росла, зате з логістикою все було добре - це зручне портове місто, куди імпортувалася кава з країн виробників. Як наслідок виникли всі відомі світові бренди: «Lavazza» тощо.

І досі існує помилкова думка, що італійці виробляють каву кращої якості, ніж місцеві обжарювачі. Це велика помилка. Безумовно, вони мають більший досвід роботи з виробничим обладнанням, знають тонкощі на етапах обсмажування, але місцева свіжа обсмажування буде не гіршою і насамперед за рахунок більшого розкриття смако-ароматичних елементів, які дають відчуття того чи іншого смаку. Це нотки шоколаду та карамелі, спецій та горіхів. Плюс фруктові, квіткові та ягідні аромати. І все це дуже легко випаровується. Через рік чи півроку кава матиме свій смак, але не матиме свого унікального аромату та смаку, який буде властивий тільки цьому виду.

Каву можна назвати свіжообсмаженою, якщо з моменту її обсмажування до продажу пройшло максимум 3 тижні. Це не якась міфічна властивість, яку не можна відчути чи розрізнити – це справді так. У сліпій дегустації, коли людина не знає, що п'є, вона завжди інтуїтивно віддасть перевагу каві свіжої обсмажування.

    

Друзі, пийте якісний кави свіжої обжарювання. Кава має бути свіжим!

Смачний, ароматний, бадьорий і дуже різний кави – в магазині «Кава-чашка».

Телефонуйте!

+38067 578-35-69
+38093 782-60-90

kofe-chashka.com.ua
chashka.kh@gmail.com

Інші статті

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner